fbpx

Bun venit pe site-ul Fundației Global Ethic !

Ne bucurăm să te avem alături în misiunea noastră de a schimba lumea prin susținerea cauzelor care contează cel mai mult pentru tine și compania ta. Fundația Global Ethic îți oferă o modalitate facilă și transparentă de a dona și de a direcționa banii către proiectele și organizațiile care sunt aproape de inima ta.

Cum funcționează “Soluția Global Ethic pentru Companii”:

 1. Înregistrează compania ta și fă o donație în limita legală: Pentru a începe, trebuie să îți înregistrezi compania pe platforma noastră și să faci o donație în limita legală permisă. Donațiile sunt deductibile fiscal, astfel încât să beneficiezi de avantajele fiscale aferente.
 1. Wallet-ul companiei: După ce ai efectuat donația, banii vor ajunge într-un wallet digital dedicat companiei tale, la care administratorul firmei are acces. Acest wallet vă permite să păstrați și să monitorizați în siguranță fondurile donate.
 1. Direcționează fondurile către către angajații și familiile acestora sau orice alte cauze preferate: În calitate de administrator al companiei, ai controlul asupra direcționării banilor din wallet-ul companiei către proiectele, organizațiile și persoanele fizice pe care dorești să le susții, chiar dacă acestea nu sunt înregistrate pe platforma noastră. Pe platforma noastră vei găsi o varietate de cauze și proiecte, împărțite în diferite categorii, pentru a-ți facilita alegerea.

Exemplu: Un administrator al unei firme vede un copil pe stradă care are nevoie de ajutor și dorește să îl sprijine financiar. Cu ajutorul platformei Fundației Global Ethic, administratorul poate direcționa fondurile către acest copil, chiar dacă acesta nu este înregistrat pe platformă. Un alt exemplu ar fi un administrator care dorește să organizeze un eveniment de crowdfunding pentru fiul său, o vedetă în devenire în lumea tenisului, care are nevoie de fonduri pentru a-și continua dezvoltarea și a ajunge campion. Administratorul poate vorbi cu alte firme și împreună pot face donații pentru acest scop prin intermediul platformei noastre.

Taxa de administrare: Fundația Global Ethic reține un procent de 5-12% din sumele donate, pentru a acoperi costurile operaționale și pentru a asigura buna funcționare a platformei. Restul de 88-95% din suma donată este la discreția donatorului să îl direcționeze către cauzele preferate și persoanele fizice.

Ce avantaje oferă “Soluția Global Ethic pentru Companii”:

 1. Îmbunătățirea relației cu angajații: Susținerea proiectelor și cauzelor care au legătură directă cu angajații și familiile lor va întări relația dintre companie și angajați, demonstrând angajamentul dvs. față de bunăstarea lor.
 2. Creșterea angajamentului și loialității angajaților: Angajații care se simt sprijiniți de companie în dezvoltarea personală și profesională vor fi mai motivați să se implice activ în activitățile companiei și vor fi mai loiali față de aceasta.
 3. Contribuție la responsabilitatea socială corporativă: Prin susținerea proiectelor și cauzelor care au legătură directă cu angajații și familiile lor, compania dvs. va contribui în mod direct la responsabilitatea socială corporativă și la îmbunătățirea calității vieții în comunitatea în care operează.
 4. Transparență și încredere: Folosind platforma Fundației Global Ethic, vă asigurăm că fondurile donate sunt direcționate în mod transparent și legal către cauzele și persoanele pe care doriți să le sprijiniți, fără a fi nevoie să treceți printr-un proces complicat.
 5. Posibilitatea de a ajuta la construirea unui viitor mai bun: Susținând dezvoltarea personală și profesională a angajaților și familiilor lor, contribuiți în mod activ la crearea unui mediu în care fiecare persoană are șansa să-și dezvolte abilitățile și să-și împlinească potențialul.

Pentru a începe să folosiți “Soluția Global Ethic pentru Companii” și a vă alătura miilor de companii care deja susțin angajații și familiile lor prin platforma noastră, vă rugăm să vă înregistrați pe site-ul nostru și să începeți procesul de donație.

Transparență și încredere: La Fundația Global Ethic, ne mândrim cu transparența și încrederea pe care o oferim donatorilor și partenerilor noștri. Prin platforma noastră, te asigurăm că banii tăi ajung acolo unde îți dorești și că poți face o diferență reală în lume. Reține că administratorul firmei nu poate direcționa fondurile direct către persoanele fizice sau cauzele preferate fără a utiliza platforma noastră. Fundația Global Ethic facilitează această direcționare, asigurându-se că procesul se desfășoară în mod legal și transparent.

Dacă sunteți interesați să deveniți parteneri ai Fundației Global Ethic și să beneficiați de comisionul de 1% din donațiile generate de companiile pe care le recomandați, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta detaliile colaborării. Suntem convinși că împreună putem face o diferență semnificativă în viețile celor care au nevoie de sprijin și că putem contribui la dezvoltarea unui mediu de afaceri responsabil și orientat spre valorile etice.

 

Despre noi

 1. Despre noi
  Fundația Global Ethic este o organizație non-profit dedicată susținerii cauzelor și proiectelor care au un impact pozitiv asupra societății și mediului înconjurător. Ne propunem să conectăm companiile și indivizii cu proiecte și organizații care au nevoie de sprijin financiar pentru a-și îndeplini obiectivele.
  Misiunea noastră este de a facilita și încuraja implicarea activă a companiilor și a oamenilor în acțiuni filantropice și de responsabilitate socială, creând o lume mai bună pentru toți.
 2. Cum funcționează platforma
  Platforma Fundației Global Ethic este concepută pentru a fi ușor de utilizat și accesibilă tuturor. Procesul de donare și direcționare a fondurilor este simplu și transparent:
  • Înregistrează-te ca donator sau companie
  • Alege suma pe care dorești să o donezi
  • Direcționează fondurile către cauzele și proiectele preferate sau către persoanele fizice care au nevoie de ajutor
  • Monitorizează impactul donației tale prin actualizări și rapoarte
 3. Cauzele și proiectele pe care le susținem
  Fundația Global Ethic se concentrează pe o varietate de domenii, inclusiv:
  • Educație și dezvoltare profesională
  • Sănătate și bunăstare
  • Mediu și dezvoltare durabilă
  • Sprijin pentru persoanele defavorizate
  • Cultură și artă
 4. De ce să te alături Fundației Global Ethic
  • Transparenta: Știm cât de importantă este încrederea donatorilor în modul în care sunt folosite fondurile donate. Ne angajăm să menținem transparența în privința destinației și utilizării banilor.
  • Flexibilitate: Donatorii au controlul asupra direcționării fondurilor către cauzele și persoanele fizice care contează pentru ei.
  • Impact pozitiv: Prin platforma noastră, ajutăm la crearea unui impact pozitiv în lume, susținând proiecte și organizații cu valoare adăugată pentru societate și mediu.
  • Împreună suntem mai puternici: Alăturându-te Fundației Global Ethic, devii parte a unei comunități de donatori și companii care lucrează împreună pentru a face o schimbare reală în lume.

despre noi