fbpx

Termeni și condiții

Va multumim pentru vizitarea acestui website. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile din acest document, deoarece orice folosire a acestui website necesita acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor prezentate aici.

Politica de confidentialitate a website-ului

Orice informatie cu caracter personal sau materiale transmise catre acest website se supun prevederilor politicii de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal de pe acest website.

Acuratetea, integralitatea si actualitatea informatiei

Cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastra risc. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza orice modificari ale materialului si informatiilor de pe acest website.

Transmitere

Orice comunicare sau material fara caracter personal transmise acestui website prin posta electronica sau in alt mod, incluzand aici orice informatii, intrebari, comentarii, sugestii sau alte informatii similare vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si nebrevetate. Tot ceea ce transmiteti sau expediati devine proprietatea Fundatia Global Ethic si poate fi folosit in orice scop, incluzand dar fara a se limita la reproducere, dezvaluire, transmitere, publicare, difuzare sau expediere prin posta. In plus, Fundatia Global Ethic este liber sa utilizeze in orice scop (incluzand dar fara a se limita la dezvoltarea, fabricarea, publicitatea si marketingul produselor) orice idee, lucrare de arta, inventie, proiect de dezvoltare, sugestie sau concept continute in orice comunicare transmisa prin intermediul acestui website. Nici o astfel de utilizare nu implica vreo compensatie pentru tertii care au transmis informatia. Prin transmiterea acestor informatii, garantati totodata ca sunteti proprietarul materialului/continutului transmis, ca acest material/continut nu este calomnios si ca folosirea sa de catre Fundatia Global Ethic nu incalca drepturile nici unei terte parti si nici o alta lege in vigoare. Fundatia Global Ethic nu are nici o obligatie de a folosi informatia primita.

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate drepturile de autor, marcile si orice alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea Fundatia Global Ethic sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Aveti dreptul sa parcurgeti acest website, sa reproduceti portiuni prin imprimare, descarcare pe un hard disk sau sa le distribuiti altor indivizi. Acestea se pot face doar cu conditia sa pastrati intacte toate drepturile de autor si alte insemne de proprietate si cu conditia ca pe aceste reproduceri sa apara insemnul de marca inregistrata mentionat mai jos. Nu este permisa reproducerea niciunei parti a acestui website pentru a fi vanduta sau distribuita in schimbul unui castig comercial si nici nu se permite modificarea sau incorporarea sa in orice alte lucrari, publicatii sau website-uri.

Link-uri catre alte website-uri

Link-urile de pe website-ul Fundatia Global Ethic va pot trimite in afara retelei si sistemelor Fundatia Global Ethic, iar Fundatia Global Ethic nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, acuratetea sau functionarea acestor terte website-uri. Link-urile sunt oferite cu buna credinta si Fundatia Global Ethic nu poate fi considerat responsabil pentru nici o schimbare ulterioara in alte website-uri ale caror link-uri sunt oferite de noi. Includerea oricarei trimiteri catre alte website-uri nu implica sustinerea acestora de catre Fundatia Global Ethic. Va recomandam sa cititi cu atentie notele legale si de confidentialitate ale tuturor celorlalte website-uri pe care le vizitati.

Garantii si avertizari

Folosirea acestui website se va face pe riscul dumneavoastra personal si exclusiv.

Garantii

Acest website va este oferit “asa cum este” si “asa cum este pus la dispozitie” si, ca urmare, Fundatia Global Ethic nu ofera nici un fel de garantie, nici explicita, nici implicita, statutorie sau de alt fel (inclusiv garantii implicite de mercantibilitate sau calitate satisfacatoare si potrivire pentru un anumit scop) inclusiv garantii sau orice afirmatii cu privire la faptul ca materialele prezentate pe acest website vor fi complete, corecte, de incredere, actuale, fara a afecta terte parti, precum si ca accesul la acest website va fi neintrerupt sau fara erori sau fara virusi, nici cu privire la faptul ca accesul la acest website va fi securizat, si ca orice sfat sau opinie obtinuta de la Fundatia Global Ethic prin intermediul acestui website vor fi corecte, de incredere. In consecinta, Fundatia Global Ethic, nu face nici un fel de declaratii si nu isi asuma nici un fel de garantii cu privire la cele de mai sus.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca unele jurisdictii nu permit excluderea garantiilor implicite, astfel incat unele din aceste excluderi nu va sunt aplicabile. Va rugam sa verificati legislatia din tara dumneavoastra.

Ne rezervam dreptul de a restrictiona, suspenda sau inceta, fara notificare prealabila, in orice moment, accesul dumneavoastra la acest website sau la orice sectiune sau parte a acestuia.

Responsabilitate legala

Fundatia Global Ethic si/sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website in numele nostru nu vor avea nici o responsabilitate legala sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilitati directe, incidentale, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesarii, utilizarii, incapacitatii de utilizare, a schimbarii continutului acestui website, sau ca urmare a accesarii de catre dumneavoastra a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, in masura permisa de legislatia aplicabila, ca urmare a actiunilor pe care le intreprindem sau nu in urma oricarui mesaj de posta electronica trimis de dumneavoastra.

Fundatia Global Ethic si/sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website nu vor avea nici o responsabilitate de mentinere a materialelor si serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmitere a unor modificari, actualizari sau a altor comunicate in legatura cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificarilor, fara aviz prealabil.

Mai mult, Fundatia Global Ethic nu va avea nici o responsabilitate legala sau de alta natura pentru nici o pierdere suferita din cauza virusurilor ce va pot afecta computerul sau orice alta proprietate pentru ca ati folosit, accesat sau descarcat vreun material de pe acest website. Daca decideti sa descarcati vreun material de pe acest website, o faceti pe propriul dumneavoastra risc.

In limita maxima prevazuta de legislatia aplicabila, renuntati in mod expres la orice pretentie fata de Fundatia Global Ethic sau fata de reprezentantii sai, directorii, angajatii, furnizorii sau programatorii sai, pretentii ce ar putea rezulta in urma folosirii sau accesarii de catre dumneavoastra a acestui website.

Activitati interzise

Este interzisa intreprinderea oricarui act pe care Fundatia Global Ethic, la libera sa alegere, il poate considera inadecvat si/sau ar putea fi considerat ca un act ilicit sau este interzis de catre orice lege aplicabila acestui website, incluzand dar fara a se limita la:

  • Orice act ce ar constitui o incalcare atat a confidentialitatii (incluzand incarcarea de informatii private fara a avea acordul persoanei in cauza) cat si a oricarui alt drept legal al persoanei;
  • Folosirea acestui website pentru a defaima sau calomnia Fundatia Global Ethic, angajatii sai sau alti indivizi, sau comportarea intr-un fel care ar putea afecta buna reputatie a Fundatia Global Ethic
  • Incarcarea de fisiere ce contin virusuri care ar putea crea daune proprietatilor Fundatia Global Ethic sau proprietatilor altor persoane;
  • Afisarea pe sau transmiterea catre acest website a oricarui material neautorizat incluzand, dar fara a se limita la materiale care in opinia noastra ar putea cauza neplaceri sau ar putea fi defaimatoare, rasiste, obscene, amenintatoare, pornografice sau ilicite, fiind in detrimentul sau incalcand sistemele sau retelele de securitate ale Fundatia Global Ethic sau ale tertilor.

Jurisdictie si lege aplicabila

Produsele Fundatia Global Ethic é, materialele, ofertele si informatiile care apar pe acest site sunt destinate pentru clientii si utilizatorii din Romania. Fundatia Global Ethic nu garanteaza ca produsele si continutul acestui website sunt compatibile cu sau disponibile in alte locatii decat Romania. Va rugam sa contactati distribuitorul nostru local pentru a obtine mai multe informatii despre disponibilitatea produselor in tara dumneavoastra. Produsele care apar pe acest site sunt doar reprezentari vizuale si, ca atare, acestea nu constituie adevarata lor dimensiune, ambalaj, culoare etc.

Dumneavoastra si Fundatia Global Ethic sunteti de acord ca orice controverse sau pretentii provenind din sau in legatura cu folosirea acestui website vor fi guvernate de catre legea romana si vor fi inaintate exclusiv instantelor din Oradea, Romania.

PENTRU WEBSITE-URI GLOBALE

Fundatia Global Ethic nu garanteaza faptul ca materialele si informatiile din acest website sunt disponibile sau potrivite in toate tarile sau limbile.

Actualizarea avizului legal

Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari la aceasta notificare legala. Va rugam sa vizitati aceasta pagina din cand in cand pentru a va informa asupra acestora si a noilor informatii.

 

  • Update 2020

Accesul supus restricțiilor locale

Site-ul GEF și toate informațiile și funcționalitățile conținute în cadrul acestora nu sunt direcționate sau destinate utilizării de către o persoană rezidentă sau situată în vreo jurisdicție în care (1) distribuirea acestor informații sau funcționalități este contrară legilor acestei jurisdicții; sau (2) o astfel de distribuție este interzisă fără obținerea licențelor sau autorizațiilor necesare de către sucursala, filiala sau oficiul afiliat relevant al GEF și astfel de licențe sau autorizații nu au fost obținute.

Servicii și produse

Produsele și serviciile afișate pe site-ul GEF pot să nu fie eligibile sau disponibile rezidenților din anumite țări sau ale anumitor categorii de servicii fiduciare. Vă rugăm să consultați termenii și condițiile aplicabile, cum ar fi restricțiile de constituire sau notele specifice cheie pentru informații suplimentare.
Orice materiale, informații sau rapoarte publicate, distribuite sau altfel puse la dispoziție pe site-ul GEF sunt publicate cu titlu informativ și pot fi modificate în orice moment fără notificare prealabilă. Cu excepția cazului în care se specifică altfel, toate informațiile despre preț sunt doar orientative. Nicio reprezentare sau garanție, expresă sau implicită, nu este furnizată în legătură cu acuratețea, completitudinea sau fiabilitatea materialelor și nici nu este o declarație. Materialele nu trebuie privite de către destinatari ca un înlocuitor al exercitării propriei lor judecăți. Orice opinie poate fi modificată fără notificare prealabilă și poate diferi sau poate fi contrară opiniei exprimate de alte domenii de afaceri sau grupuri de GEF, ca urmare a utilizării unor ipoteze și criterii diferite. GEF nu are nicio obligație de a actualiza sau de a păstra informațiile conținute în prezent și nici de a elimina orice informație depășită de pe site-ul GEF sau de a marca în mod expres ca fiind depășită. Orice opinie poate fi modificată fără notificare prealabilă și poate diferi sau poate fi contrară opiniei exprimate de alte domenii de afaceri sau grupuri de GEF, ca urmare a utilizării unor ipoteze și criterii diferite. GEF nu are nicio obligație de a actualiza sau de a păstra informațiile conținute în prezent și nici de a elimina orice informație depășită de pe site-ul GEF sau de a marca în mod expres ca fiind depășită. Orice opinie poate fi modificată fără notificare prealabilă și poate diferi sau poate fi contrară opiniei exprimate de alte domenii de afaceri sau grupuri de GEF, ca urmare a utilizării unor ipoteze și criterii diferite. GEF nu are nicio obligație de a actualiza sau de a păstra informațiile conținute în prezent și nici de a elimina orice informație depășită de pe site-ul GEF sau de a marca în mod expres ca fiind depășită.

Nici o ofertă

Toate informațiile și materialele publicate, distribuite sau altfel puse la dispoziție pe site-ul GEF sunt furnizate în scopuri informative, numai pentru uz personal, necomercial. Nicio informație sau materiale publicate pe site-ul GEF nu constituie o solicitare, o ofertă sau o recomandare pentru a constitui patrimonii fiduciare sau pentru a încheia vreun act juridic de orice fel.
GEF nu oferă consultanță de investiții, juridice sau fiscale prin intermediul site-ului web al GEF și nimic din prezent nu ar trebui interpretat ca fiind un aviz financiar, legal, fiscal sau de altă natură. Nicio investiție sau alte decizii nu trebuie luate exclusiv pe conținutul sau informațiile găsite pe site-ul web al GEF.
Atunci când luați o decizie cu privire la investițiile dvs., ar trebui să solicitați sfatul unui consilier financiar profesional sau a unui expert calificat.

Privitor la declaratiile anterioare

Site-ul GEF poate conține declarații care constituie „declarații prospective”. În timp ce aceste declarații prospective pot reprezenta judecata GEF și nu are nicio obligație (și nu își exprimă în mod expres orice astfel de obligație de) să își actualizeze sau să modifice declarațiile sale prospective, fie ca urmare a unor noi informații, evenimente viitoare sau în alt mod.

Fără garanție
Utilizarea site-ului dvs. GEF este pe riscul dvs. Site-ul GEF, împreună cu tot conținutul, informațiile și materialele conținute de acesta, sunt furnizate „așa cum este” și „la fel de disponibile”, fără niciun fel de reprezentări sau garanții de niciun fel. Orice materiale, informații sau conținuturi accesate, descărcate sau obținute altfel prin utilizarea site-ului GEF se face pe propriul dvs. risc, iar GEF nu este responsabil pentru nicio deteriorare a sistemelor dvs. de calculator sau pierderea de date care rezultă din descărcarea unui astfel de material, fie că este expres sau implicit, în ceea ce privește site-ul web al GEF, și toate materialele, informațiile, conținutul și funcționalitățile conținute aici. Fără a limita cele de mai sus, GEF nu garantează acuratețea, actualitatea, completitudinea, securitatea, fiabilitatea sau disponibilitatea site-ului web GEF sau a informațiilor sau rezultatelor obținute în urma utilizării site-ului GEF, sau că site-ul GEF va fi disponibil în orice moment, sau este fără virus sau fără erori.

Drepturi pentru proprietate intelectuala

GEF sau proprietarul terțului aplicabil, își păstrează toate drepturile, titlul și interesul (inclusiv drepturile de autor, mărci comerciale, brevete, precum și orice alte proprietăți intelectuale sau alte drepturi) în toate informațiile și conținutul (inclusiv toate textele, datele, graficele și siglele) ) pe site-ul GEF. Pagini și / sau secțiuni individuale ale site-ului web GEF pot fi tipărite numai pentru uz personal sau intern și cu condiția ca aceste tipăriri să păstreze toate drepturile de autor aplicabile sau alte notificări de proprietate. Toți utilizatorii nu trebuie, fără limitare, să modifice, să copieze, să transmită, să distribuie, să afișeze, să efectueze, să reproducă, să publice, să licențeze, să încadreze, să creeze opere derivate din, să transfere sau să le utilizeze în alt mod, indiferent dacă parțial sau parțial, orice informații, text, grafică, imagini, clipuri video, directoare, baze de date, listări sau programe software obținute de pe site-ul GEF în scopuri comerciale sau publice, fără permisiunea prealabilă în scris a GEF. Recuperarea sistematică a conținutului de pe site-ul GEF pentru a crea sau compila, direct sau indirect, o colecție, o compilare, o bază de date sau un director (fie prin roboți, dispozitive automate sau procese manuale) sau crearea de linkuri către site-ul GEF fără permisiunea prealabilă de la GEF este strict interzis.

Conflict cu Termeni adiționali

Anumite pagini web sau zone de pe site-ul GEF pot conține termeni, condiții, dezvăluiri și renunțări suplimentare (colectiv, „Termenii adiționali”). În cazul unui conflict între acești Termeni de utilizare și Termeni adiționali, Termenii adiționali vor guverna pentru acele pagini sau zone web.

Atenție !

Acești Termeni de utilizare se aplică pe  www.globalethicfoundation.org precum și orice alte site-uri afiliate, servicii digitale sau aplicații pe care apare un link către acești Termeni de utilizare (colectiv, „site-ul GEF”) și se aplică tuturor vizitatorilor. Acești Termeni de utilizare și orice alți termeni care apar pe pagina de la care ați fost direcționați către acești Termeni de utilizare guvernează utilizarea site-ului dvs. web al GEF. Prin accesarea site-ului GEF, sunteți de acord să fiți legați în mod legal de Termenii de utilizare, atunci în vigoare. Vă rugăm să consultați informațiile legale suplimentare relevante aplicabile țării dvs.
Acești Termeni de utilizare, precum și informațiile și materialele conținute pe site-ul GEF pot fi modificate în orice moment și din când în când, fără notificare prealabilă. GEF poate adăuga funcții sau elimina funcții de pe site-ul GEF oricând și din când în când, la discreția noastră. Accesul continuu la site-ul GEF în urma oricărei modificări a acestor Termeni de utilizare va constitui acceptarea dvs. de Termenii de utilizare, astfel cum au fost modificați.
Dacă nu sunteți de acord să fiți obligați de acești Termeni de utilizare, nu utilizați site-ul web GEF.